Een matrasbeschermer op maat nodig?

Je wilt jouw baby’tje het beste bedje geven dat er bestaat, en daar staan wij bij AeroSleep helemaal achter. Er zijn enorm veel hippe wiegjes en bedjes te verkrijgen, in alle maten en kleuren! Maar een passende matrasbeschermer vinden, dat is een ander paar mouwen. Bij Aerosleep kunnen we matrasbeschermers op maat maken, zodat elke baby veilig kan slapen.

Veilig slapen

Om aan de veiligheidsvoorschriften van onder andere Kind en Gezin te voldoen, heeft de AeroSleep matrasbeschermer een speciaal ontworpen 3D-structuur die ervoor zorgt dat jouw baby kan blijven ademen, zelfs als het op zijn buikje ligt. Het is dus ook heel belangrijk dat de matrasbeschermer de juiste grootte heeft, zodat de matras volledig bedekt wordt. Het zalig zachte AeroSleep hoeslaken maken wij ook op maat zodat de geperforeerde structuur de werking van de 3D-structuur perfect ondersteunt. Wij raden daarom ook aan dit hoeslaken te gebruiken bij de AeroSleep matrasbeschermer.

Hoe vraag je online maatwerk aan?

Heel simpel! Maak gebruik van onze module en geef de vorm, afmetingen, eventueel de kleur van het hoeslaken en je gegevens door. Binnen de 2 werkdagen nemen wij contact met jou op om je te informeren over de prijs en levertermijn. Nadat wij bevestiging hebben ontvangen, gaan wij voor jou aan de slag en leveren het maatwerk zo snel mogelijk bij jou thuis.

Zo wordt het kinderbedje opmaken ook echt kinderspel!

Heb je nog vragen? Check de FAQ of vraag het aan onze experts via de LiveChat functie.

Ontdek onze andere artikels hier