Bewezen kwaliteit van de Evolution matras: CertiPUR gecertificeerd

Als je jouw kindje de beste ondersteuning en een veilige slaapomgeving wilt bieden, ben je met het AeroSleep Evolution matrassenpakket zeker van je stuk. Hoe wij die belofte waarmaken? Onze luchtdoorlaatbare 3D-structuur in de matrasbeschermer wordt gecombineerd met een matras van zeer hoge kwaliteit. Om die hoge kwaliteit te garanderen, laten we onze producten door verschillende instanties wetenschappelijk testen. Zo hebben we voor de AeroSleep matras uit de Evolution Pack een CertiPUR label behaald. Maar wat betekent dat dan precies?

CertiPUR gecertificeerde matras

CertiPUR is een vrijwillig test- en certificeringsprogamma voor milieu-, gezondheids- en veiligheidsaspecten van polyurethaanschuim bestemd voor matrassen. CertiPUR maakt net zoals Oeko-Tex gebruik van een lijst met verboden schadelijke chemicaliën die tijdens het productieproces van het polyurethaanschuim niet mogen worden gebruikt. De AeroSleep matras uit het Evolution pakket bestaat uit koudschuim, een schuim dat tot de polyurethaanschuimen behoort. De Evolution matras werd door CertiPUR uitvoerig getest en geanalyseerd, en voldoet aan alle normen. Met trots behaalde AeroSleep met de Evolution matras dus het CertiPUR certificaat!

De voordelen van de Evolution matras

Zoals je hierboven reeds las, is de matras uit het Evolution pakket een koudschuim matras. Het voordeel van koudschuim is de open celstructuur, die zorgt voor een goede ventilatie en vochtafvoer. Bovendien zorgt dit materiaal voor een zeer hoog comfort. De matras heeft een hoge densiteit van 35kg/ m³ en biedt zo een perfecte rugondersteuning voor jouw kindje. De hoes van de matras voelt zacht aan en is bovendien wasbaar op 60°C.

Ontdek onze andere artikels hier