Getest en goedgekeurd door TÜV Rheinland

Om de veiligheid van onze AeroSleep producten te kunnen garanderen, lieten we ze door verschillende instanties wetenschappelijk testen. Eén van die instanties is TÜV Rheinland, een gerenommeerd en onafhankelijk Duits testcentrum. Hun experts staan voor kwaliteit en veiligheid van mensen, technologieën en het milieu. De AeroSleep SafeSleep combinatie werd aan hun testen onderworpen om na te gaan of een baby effectief door de stof heen kan ademen. Benieuwd naar de resultaten?

Hoe werd de SafeSleep combinatie getest?

De AeroSleep SafeSleep combinatie bestaat uit een matras, een matrasbeschermer en een hoeslaken van AeroSleep. Door een gemiddeld gewicht van een baby van 5 maanden op het testmateriaal te houden, testte TÜV Rheinland of de 3D-structuur van onze matrasbeschermer in combinatie met het hoeslaken wel zo luchtdoorlatend is als wij beweren. De testen werden uitgevoerd op ongewassen beschermers en hoeslakens, en op beschermers en hoeslakens die reeds 10 maal werden gewassen. Is de structuur echt zo veilig als wij zeggen, en mindert de werking na 10 wasbeurten?

De resultaten voor AeroSleep

Zelfs na 10 wasbeurten bleef de SafeSleep combinatie zijn beloftes waarmaken. De luchtdoorlaatbaarheid van ons product bleef 2,5 keer beter dan de minimum vereisten die TÜV Rheinland vooropstelt. Wij raden dan ook sterk aan om onze matrasbeschermer steeds in combinatie met het AeroSleep hoeslaken te gebruiken, omdat de perforaties in het hoeslaken die luchtdoorlaatbaarheid perfect ondersteunen.

Ontdek onze andere artikels hier