Evolution-madrassens høye kvalitet er sertifisert av CertiPUR

AeroSleep Evolution-madrasspakken er det beste alternativet hvis du ønsker å gi smårollingen din optimal støtte og et trygt søvnmiljø. Hvordan vi oppfyller disse løftene? Madrassbeskytteren med 3D-struktur som slipper gjennom luft kombineres med en madrass av beste kvalitet. For å garantere denne kvaliteten får vi produktene våre vitenskapelig testet av flere ulike byråer. Slik fikk også AeroSleep-madrassen fra Evolution-pakken CertiPUR-merket. Men hva betyr egentlig det?

En CertiPUR-sertifisert madrass

CertiPUR er et frivillig test- og sertifiseringsprogram for miljø-, helse- og sikkerhetsmessige aspekter ved den typen polyuretanskum som brukes i madrasser. Akkurat som Øko-Tex tester CertiPUR ulike produkter for å se om de inneholder skadelige kjemiske stoffer som det ikke er tillatt å bruke under produksjonen av polyuretanskummet. AeroSleep-madrassen fra Evolution-pakken består av PU-skum, og det er en type polyuretanskum. Evolution-madrassen ble grundig testet og analysert av CertiPUR, som fant at den oppfylte deres strenge standarder. Vi er stolte over at AeroSleeps Evolution-madrass har fått CertiPUR-sertifikatet!

De beviste fordelene til Evolution-madrassen

Som du akkurat har lest, er madrassen i Evolution-pakken en PU-skummadrass. Fordelen med dette materialet er den åpne cellestrukturen som sørger for god ventilasjon og slipper gjennom fuktighet. I tillegg garanterer dette materialet høy komfort. Madrassen har høy tetthet, på 35kg/m³, så den gir barnets rygg optimal støtte. Madrasstrekket er mykt og behagelig og kan vaskes i maskin på 60°C.

Les de andre artiklene våre her