Evolution madrass: CertiPUR-märkt för garanterat hög kvalitet

Madrasspaketet AeroSleep Evolution är det bästa valet när du vill ge ditt barn ett optimalt stöd och en säker sovmiljö – med en kvalitet du kan lita på. Paketet innehåller vårt madrasskydd med en luftgenomsläpplig 3D-struktur och en madrass av högsta kvalitet. För att garantera kvaliteten låter vi flera organisationer testa våra produkter vetenskapligt. Det är därför madrassen i AeroSleep Evolution paket är CertiPUR-märkt. Men vad betyder märkningen egentligen?

CertiPUR-certifierad madrass

CertiPUR är ett frivilligt test- och certifieringsprogram som kontrollerar att det polyuretanskum som används är säkert för miljön, hälsan och användaren. Precis som Oeko-Tex testar CertiPUR också om produkterna innehåller skadliga kemikalier som inte är tillåtna vid tillverkning av polyuretanskum. AeroSleep Evolution madrass består av kallskum, som är en typ av polyuretanskum. Madrassen har testats och analyserats noggrant av CertiPUR, som slår fast att den uppfyller alla stränga krav. Vi är stolta över att AeroSleep Evolution madrass är CertiPUR-märkt!

Dokumenterade fördelar med Evolution madrass

Madrassen i Evolution-paketet har som sagt en kärna i kallskum. Fördelen med detta material är att den öppna cellstrukturen släpper in luft och dränerar fukt. Materialet erbjuder dessutom en mycket hög komfort. Madrassen har en densitet på 35 kg/m³ för ett perfekt stöd för barnets rygg. Madrassklädseln är mjuk och len och kan maskintvättas i 60°C.

Läs våra andra artiklar här