Testad och godkänd av TÜV Rheinland

För att garantera att våra produkter är säkra vi låtit dem testas av flera oberoende testinstitut. En av dem är det världsledande tyska testinstitutet TÜV Rheinland, vars experter testar produktkvalitet, säkerhet, teknologier och miljöaspekter. Vi bad dem att hårdtesta AeroSleep SafeSleep-kombination för att ta reda på om ett barn verkligen kan andas genom lakanet. Nyfiken på resultatet?

Hur klarade SafeSleep-kombinationen testet?

AeroSleep SafeSleep består av en madrass, ett madrasskydd och ett dra på-lakan från AeroSleep. Genom att placera en vikt som motsvarar ett fem månader gammalt barn på denna kombination kunde TÜV Rheinland testa om madrasskyddets 3D-struktur tillsammans med dra på-lakanet verkligen släppte genom lika mycket luft som vi påstår. Testerna utfördes både på otvättade madrasskydd och dra på-lakan och på madrasskydd och lakan som tvättats 10 gånger. Är 3D-strukturen verkligen så säker som vi påstår, och fungerar den fortfarande lika bra efter 10 tvättar?

Resultatet för AeroSleep

SafeSleep-kombinationen håller vad den lovar Även efter 10 tvättar var vår produkt fortfarande 2,5 gånger mer luftgenomsläpplig än TÜV Rheinlands minimikrav. Lakanets perforeringar hjälper till att öka luftgenomsläppligheten – därför rekommenderar vi alltid att vårt madrasskydd används i kombination med AeroSleep dra på-lakan.

Läs våra andra artiklar här